Beoordelingen

9,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,7
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,8
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,5

Beoordelingen

    Herman
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nathalie
    be

    Beoordelingsscore

    10
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karin
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 mei 2018

    Een heerljjke B&B bij hele lieve behulpzame mensen❤

    Fantastische kamer met een leuk frans balkonnetje. Gezellig, schoon en alles aanwezig wat je nodig had.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    28 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sanne
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    27 april 2018

    Een warm welkom

    Het pand is een beetje gehorig, wat betekent dat je stil moet zijn op de gang. Voor ons is dat geen enkel punt, maar als je licht slaapt, dan kan ik me voorstellen dat het je irriteert.
    Het mooiste van deze accommodatie is de hartelijkheid waarmee gasten ontvangen worden. Dat uit zich in alles: de vriendelijkheid van de eigenaar, de extra faciliteiten zoals mogelijkheid om de gehele dag koffie en thee met cake en fruit te nemen, de netheid enzovoorts. Als je het geen punt vindt om 2 badkamers te delen met 3 andere kamers, dan is dit de ideale accommodatie voor een hele gunstige prijs!
    Jelle
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 april 2018

    Geweldige locatie

    Niets
    Een geweldige locatie om Valencia te verkennen. Het ontbijt was goed. Je kon een keuze maken en Daniel maakte het voor je. Leuk gepraat aan de ontbijttafel met de gastheer en andere gasten. Je krijgt de nodige informatie over de bezienswaardigheden van Valencia en leuke restaurants, waar weinig toeristen komen. Die wil Daniel ook voor je reserveren. Wij voelden ons thuis bij Katia en Daniel.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 april 2018
    De locatie en het ontbijt
    Dirk
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 april 2018

    Indien geen lawaaihinder zou het verblijf aangenamer geweest zijn.

    Tijdstip ontbijt veel te laat (9 uur) Lawaai van de straat, Bv ‘s morgens veel lawaai van laden en lossen in de winkelstraat waar we gelogeerd waren, waardoor we niet meer konden slapen. Kamers slecht geïsoleerd.
    Het ontbijt zelf.
    Pieter
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 april 2018
    Gelegen in een drukke winkelstraat
    De gastvrijheid en de aanwezigheid van alle faciliteiten. We waren op reis met een babytje. Casa Katia was daarvoor een ideale locatie.
    Eric
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 maart 2018
    niks
    Warm ontvangst en goede service
    Angela
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 maart 2018

    Door de fantastische ligging en heerlijke ontbijtjes een onvergetelijke ervaring.

    Het enige wat ik kan bedenken is dat het een beetje gehorig is. Maar voor ons viel dat compleet weg door alle positieve dingen die Kasa Katia te bieden heeft!
    De ligging is fantastisch, midden in het centrum aan een gezellig straatje waardoor geen auto’s rijden. De eigenaren, Daniël en Katia zijn zeer gastvrij en willen je met alles terwille zijn. Wij waren er ten tijde van de Fallas, een jaarlijks terugkerend feest in Valencia. Op zaterdag 17 maart, de een na laatste dag van de Fallas, moesten wij om 14.00 naar het vliegveld. Omdat er voor een taxi geen doorkomen aan was door de vele feestende mensen en de vele parades, namen we de metro waarvan de ingang dichtbij de B&B ligt. Omdat we dit nog niet eerder gedaan hadden en 2 kleine koffers en een grote weekendtas mee moesten slepen door de massa, is Daniël met ons meegelopen en pas weggegaan toen wij een verdieping lager aan de andere kant van de poortjes stonden. Top!! En tot slot; Daniël maakt een heerlijk ontbijt voor je klaar. Wij zijn 5 dagen geweest en hebben alle 5 de ochtenden bij Kasa Katia gegeten. Dit ondanks ons voornemen om ook eens in de stad te ontbijten. Gewoon omdat het vers en lekker was, en met passie gemaakt door Daniël! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar....
    Iza
    ro

    Beoordelingsscore

    10
    19 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tina
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    17 mei 2018

    Will be back

    Perfect location. Friendliness of the owners who were most helpful and kind. The freshly made breakfast and variety. Very homely. Would definitely return.
    es

    Beoordelingsscore

    10
    12 mei 2018

    The owners could not have tried more to provide a perfect stay. Very very easy to get to airport.

    Noisy due to street cleaning but ear plugs would have sorted
    The owners. Position exactly in the middle of anywhere you might like to wal or bike to
    Nick Barber
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    12 mei 2018

    Daniel will go to the moon and back for you! Amazing host.

    Bathrooms were lovely but they are shared.
    Excellent location and Daniel was a super host!!
    Oskar van Rest
    us

    Beoordelingsscore

    10
    10 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    4 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Janneke
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 mei 2018

    couldn't have been better

    Very nice and gentle hosts. The breakfast they serve for 5 euro's is very fresh and delicious and a lot of choices are available. Location is perfect, next to the metro station and only 25 minutes from the airport. We (me and my partner) really enjoyed the stay and would definitely recommend it!
    iris
    si

    Beoordelingsscore

    9,6
    1 mei 2018

    Great stay

    The rooms are not soundproof, even if someone walks or talks on corridor it become very noisy...especially if there are some selfish guests staying next door. They came from a party very loudly laughing/talking and did not really mind that others might be sleeping at 4am. So...pack your earplugs. ;)
    The bed was sooo comfy I could stay in forever:)) . Daniel and Katia are super nice, location is perfect, few steps from metro and main square. Breakfast was very good. Felt like home. Loved it!
    Dharma Bum
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 april 2018

    Daniel is a great, friendly host, and so knowledgeable about the city! Highly reccommend!

    Loved the homemade bread and greek yogurt with the secret ingredients!
Beoordelingen worden geladen